gfxgfx

خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی اکانت برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

آذر 07, 2010, 02:24:34 am
gfxgfx
gfxgfx

در قرعه کشی بهاره سایت ما شرکت کنید و طلا جایزه بگیرید.
gfxgfx

gfx* فهرست Forum Index راهنمايي جستجو ورود عضويتgfx

کاربر

خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی اکانت برای ما ارسال نشده است؟

آذر 07, 2010, 02:24:34 am

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

RSS خبرنامه

تالار گفتگوی داروخانه سبز  |  دارو و داروخانه  |  دارو  |  درمان کوچکی آلت « قبلی بعدی »
صفحه: [1] چاپ صفحه
نويسنده موضوع: درمان کوچکی آلت  (دفعات بازدید: 12445 بار)
rahim
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : خرداد 10, 2009, 08:37:46 am »

سلام
آقای دکتر من تازه نامزدم علت مشکل من اینه که آلتم درحال نعوظ به 11سانت میرسه درغیر اینحال به1سانت میرسه چگونه میتوان این مشکل رو برطرف کردتاپیش خانم شرمنده نشم؟

آقای دکتر داروئی میخواستم تا دیرتر به انزال برسه آلتم؟

ممنون ازشما
خارج شده است
rahim
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : خرداد 09, 2009, 08:11:56 am »

سلام
آقای دکتر من تازه نامزدم علت مشکل من اینه که آلتم درحال نعوظ به 11سانت میرسه درغیر اینحال به1سانت میرسه چگونه میتوان این مشکل رو برطرف کردتاپیش خانم شرمنده نشم؟

آقای دکتر داروئی میخواستم تا دیرتر به انزال برسه آلتم؟

ممنون ازشما
خارج شده است
nn1369
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #2 : ارديبهشت 27, 2009, 09:14:59 am »

سلام مشکل من آلت تناسلی کوتاه منه که حدود 7.5 سانته البته در حالت عادی به نظرتون من مشکلی در آینده پیدا نمیکنم با توجه به سنم که 18  سالمه ممکنه آلتم بازم بزرگ تر بشه
خارج شده است
Dr Goodarzi
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 147

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #1 : فروردين 31, 2008, 10:25:59 am »

امبدوارم بتونین از این مطالب استفاده کنید.

اندازه آلت شما مشکل نداره نه برای لذت از سکس نه برای به دار شدن نه برای همسر آیندتون
در هیج کجای درسهای دانشگاهی ما نداشتیم که قرص خوراکی باعث بزرگی آلت بشه اینها تبلیغات جیب خالی کنه.اگر هم هورمونی داشته باشه مقداریش هم جذب بشه 1001 بدبختی و عوارض دیگر ایجاد میکنه که اصلا ارزش نداره.
رفتار جنسی و لذت متقابل از سکس برخلاف باور عمومی ربطی به بزرگی و کوچکی آلت نداره مگر آلن کسی خیلی کوچک باشه مثلا زیر 6 و 7 سانت.
بهتره با مطالعه در مورد رفتار جنسی از کتاب ها و منابع علمی( میدونم کم گیرمیارید!) اذین نگرانی را از خودتون دور کنید

موفق باشید
خارج شده است
قصریخ
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات
« : فروردين 29, 2008, 05:26:51 am »

سلام
این اولین نامه یا بهتره بگم اولین درخواست منه . من یه پسر 26 ساله مجرد هستم . خواستم در مورد کوچکی آلت با شما مشورت کنم با اینکه میدونم بار ها به این قضیه پرداختید اما از اونجایی که شنیدم در کشور ما بعد از اعتیاد ,  مسائل زناشویی دومین عامل طلاق محسوب میشه  فکرم همیشه به این موضوع مشغوله و اصلا ذهنمو آزاد نمی کنه . اندازه آلت من در حالت نعوظ حدودا 14 سانتی متره و برای رفع این مشکل و چگونگی بزرگتر کردن آلتم به خیلی از سایتها در اینترنت و مجلات و کتابهای متعدد رجوع کردم . در این جستجوها در اینترنت به سایتهایی برخورد کردم که تو اونا قرص هایی معرفی شده بود که ادعا میشد در این موارد کاملا موثره .اسم بعضی از اونا  pro solution , wimax هست .
در این سایتها اونطوری که من متوجه شدم ادعا شده بعد از 1 الی 2 ماه و بعد از مصرف 30 تا 60 عدد قرص اندازه آلت فرد تقریبا 2 برابر میشه . خواستم بدونم آیا این مطالب درسته که برای تهیه اونا اقدام کنم یا اینکه همشون فقط یه ادعا و شایدم آزمایشه ؟
خواهشمندم یه جواب درحد یه دکتر به من بدید وگرنه گفتن این حرف که خودتونو به یه اورولوژیست نشون بدید از هر کسی ساخته هست و راهنمایی عملی و خوبی محسوب نمیشه . اگر این حرف منو نشانه بی پرده بگم بی ادبی استنباط کردید پیشاپیش از شما عذرخواهی میکنم .
« آخرين ويرايش: فروردين 29, 2008, 05:34:21 am توسط قصریخ » خارج شده است
تالار گفتگوی داروخانه سبز  |  دارو و داروخانه  |  دارو  |  درمان کوچکی آلت « قبلی بعدی »
صفحه: [1] چاپ صفحه 
پرش به :  

تازه ها

قرعه کشی بهاره با جایزه طلا

در قرعه کشی بهاره سایت ما شرکت کنید و طلا جایزه بگیرید.

موقعیت

کاربر
  • مجموع کاربران: 2624
  • آخرین: post
آمار
  • مجموع ارسال های کاربر: 1319
  • مجموع موضوعات: 753
  • افراد آنلاین امروز: 16
  • حداکثر آنلاین: 25
  • (اسفند 22, 2009, 04:31:14 am)
کاربران آنلاين
  • کاربر: 0
  • مهمان: 11
  • کل: 11

ShoutBox!

آخرین 5 گفتگوها :
آبان 12, 2010, 08:12:11 am
لطفآ یه سایت فارسی معرفی کنین...
آبان 12, 2010, 08:09:08 am
با سلام
می بخشید برای رفع مشکلاتمون چطور میتونیم با شما یا افراد ماهر دیگری ارتباط داشته باشیم...؟
لطفآ فارسی جواب بدین...
با تشکر - خواهر زاده
مهر 29, 2010, 09:06:31 am
چرا با اینکه عضویت من فعال شده اما گزینه ی موضوع جدید فعال نیست
شهريور 02, 2010, 11:29:01 pm
سلام من در مورد جوان تر شدن پوست صورت راهنمايي مي خواستم
تير 16, 2010, 02:24:53 am
سلام من خواستم در موردداروی کلومپیرامین وعوارض ان بفهمم
Persian TinyPortal v.1.0.6 beta 2 © Bloc | Persian Package © YaranTOOS Team